Belarusian Bulgarian Czech English Estonian French German Greek Italian Latvian Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Zamówienia OnLine

 

Certyfikat KZR INiG

 

Kontakt

GRUPA PASZOWA AGROHURT
Kocińska Kinga
07-305 Andrzejewo
ul. Warszawska 34
NIP 759 164 36 20
REGON 142775610


BS Ostrów Mazowiecka
PL 73 89231047 0722 4272 2007 0001

BGŻ
PL 54 2030 0045 1110 0000 0245 6240

BGŻ
EUR 19 2030 0045 3110 0000 0028 2040

Kinga Kocińska
WŁAŚCICIEL
WINDYKACJA
MARKETING I REKLAMA

tel: 794-000-680
grupapaszowa@interia.pl

Daniel Kociński
PEŁNOMOCNIK
ZARZĄDZAJĄCY
tel: 502-024-085
kocinski.grupapaszowa@interia.pl

Marta Malinowska
KIEROWNIK BOK-U
LOGISTYKA

tel. 793-024-185
biuro.grupapaszowa@interia.pl

Piotr Kuczyński
KIEROWNIK MAGAZYNU 
tel. 537-324-085
zamowienia.grupapaszowa@interia.pl
 
Magdalena Bogucka
KIEROWNIK PRACOWNIKÓW TERENOWYCH
tel. 537- 000- 684
 

Zobacz nasz najnowszy katalog



Nasi partnerzy







 

Wspieramy:

Wspieramy:

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDzisiaj14
mod_vvisit_counterWczoraj124

Today: 04 Wrz, 2015

ŚRUTA RZEPAKOWA

 


Śruta rzepakowa jest produktem powstałym po ekstrakcji rozpuszczalnikami organicznymi tłuszczu z rozdrobnionych i kondycjonowanych nasion rzepaku. Po ekstrakcji, śruta jest ogrzewana (tostowana) w celu usunięcia pozostałości rozpuszczalnika oraz inaktywacji termolabilnych związków antyodżywczych. Termiczna obróbka nasion rzepaku powoduje, że białko śruty poekstrakcyjnej rzepakowej charakteryzuje się najmniejszym rozkładem w żwaczu oraz największą strawnością jelitową, w porównaniu z pozostałymi produktami rzepakowymi.
 

ŚRUTA RZEPAKOWA

Parametr oznaczony: Parametry
Zawartość oleju, % max. 3 (PN-EN ISO 734-1:2000)
Wilgotność, % max. 12,5 (PN-EN ISO 771-1:2000))
Zawartość białęk, % 32 - 36
Włókna surowe, °C min. 11 - 12
Zaw. rozpuszczalnika, ppm max. 300
Gęstość usypowa, g/cm3 0,550
Zanieczyszczenia mineralne, % 2