Kontakt

GRUPA PASZOWA AGROHURT
Kocińska Kinga
07-305 Andrzejewo
ul. Warszawska 34
NIP 759 164 36 20
REGON 142775610


BS Ostrów Mazowiecka
PL 73 89231047 0722 4272 2007 0001

BGŻ
PL 54 2030 0045 1110 0000 0245 6240

BGŻ
EUR 19 2030 0045 3110 0000 0028 2040


WŁAŚCICIEL
Kinga Kocińska
tel: 794-000-680
grupapaszowa@interia.pl


BIURO
Marta Malinowska
tel.
793-024-185
biuro.grupapaszowa@interia.pl

LOGISTYKA
logistyka.grupapaszowa@interia.pl
 

PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY
Krzysztof Sienicki
woj. podlaskie (południe)
woj. mazowieckie (wschód)
woj. lubelskie (północ)
tel. 791-524-085
przedstawiciel.gupapaszowa@interia.pl
 
Bartłomiej Supiński
woj. podlaskie (północ)
woj. warmińsko-mazurskie (wschód)
woj. mazowieckie (północny wschód)

tel. 537 111 664
bsupinski.grupapaszowa@interia.pl


Zobacz nasz najnowszy katalog



Nasi partnerzy

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDzisiaj27
mod_vvisit_counterWczoraj69

Today: 24 Lip, 2014

ŚRUTA RZEPAKOWA

 


Śruta rzepakowa jest produktem powstałym po ekstrakcji rozpuszczalnikami organicznymi tłuszczu z rozdrobnionych i kondycjonowanych nasion rzepaku. Po ekstrakcji, śruta jest ogrzewana (tostowana) w celu usunięcia pozostałości rozpuszczalnika oraz inaktywacji termolabilnych związków antyodżywczych. Termiczna obróbka nasion rzepaku powoduje, że białko śruty poekstrakcyjnej rzepakowej charakteryzuje się najmniejszym rozkładem w żwaczu oraz największą strawnością jelitową, w porównaniu z pozostałymi produktami rzepakowymi.
 

ŚRUTA RZEPAKOWA

Parametr oznaczony: Parametry
Zawartość oleju, % max. 3 (PN-EN ISO 734-1:2000)
Wilgotność, % max. 12,5 (PN-EN ISO 771-1:2000))
Zawartość białęk, % 32 - 36
Włókna surowe, °C min. 11 - 12
Zaw. rozpuszczalnika, ppm max. 300
Gęstość usypowa, g/cm3 0,550
Zanieczyszczenia mineralne, % 2